Cute And Funny Nicknames For Friends And Family Members

Cute And Funny Nicknames for Friends & Family Members
We have a lot of relationships in life like friends, sister and brother, etc and whom we love so much. To express this, we also call them by cute and funny nicknames. It has also been seen that people are more known to each other by their nicknames and people like to call them by their nicknames rather than their original names. You too would call your friends and family members by their nicknames, which seem to be quite good and familiar, isn’t right.

Here we have a list of cute and funny nicknames for your friends and family members, please have a look on the list given below:

हमारे जीवन में बहुत सारे रिश्ते होते है जैसे कि दोस्त, भाई, बहन आदि और जिन्हे हम बहुत प्यार भी करते है। अपने प्यार को जताने के लिए हम उन्हें कई अलग अलग नामों से बुलाते हैं जिनमें से कुछ नाम तो बहुत ही funny होते हैं तो कुछ cute मतलब बहुत ही प्यारे होते हैं। अक्सर ये देखा गया है कि लोग एकदूसरे को उनके nickname लेकर ही बुलाते हैं बजाय उनके असली नाम से। आप भी अपने दोस्तों और परिवार वालो को उनके nickname से ही बुलाना पसंद करते होंगे, है ना।

यहाँ हमारे पास कुछ cute और funny नामों की लिस्ट है जिनका प्रयोग आप अपने दोस्तों और परिवार वालो के लिए प्रयोग कर सकते हैं।

Cute and funny nicknames for friends

Kandi  (कांडी)

Panauti  (पनौती)

Kilvis   (किलविस)

Bandiya (बांडिया )

Bidi   (बीड़ी)

Bahlu   (भालू)

Kalva   (कलवा)

Chauda   (चौड़ा)

Churli   (चुरली)

Chipku   (चिपकू)

Also Check

The Perfect Birthday Quotes, To Help You Celebrate


Cute and funny nicknames for Girlfriend

Garahan   (ग्रहण)

Papa ki Pari   (पापा की परी)

Chudel   (चुड़ैल)

Bhootni   (भूतनी)

Virus (वायरस)

Life Hacker (लाइफ हैकर)

Kamini  (कमीनी)

Mediki   (मेडीकी)

Moti   (मोटी)

Mendak ki Aankh   (मेढ़क की आँख)

Chasmis   (चसमिस)

Cute and funny nicknames for Brother

Sanki   (सनकी)

Cylinder   (सिलिंडर)

Ghumakkar  (घुमक्कड़)

Garib   (गरीब)

Khadus   (खडूस)

Helicopter  (हेलीकॉप्टर)

Bhondu   (भोंदू)

Gobar Ganesh  (गौबर गणेश)

Gunna  (घुन्ना)

Sarfira   (सरफिरा)

Kutta   (कुत्ता)


Cute and funny nicknames for Sister

Chipkali   (छिपकली)

Bandariya   (बंदरिया)

Chuhiya  (चुहिया)

Dadi Amma   (दादी अम्मा)

Moti   (मोटी)

Bhans   (भैंस)

Nautanki   (नौटंकी)

Pencil   (पेंसिल)

Dhattiya   (धटिया)

Gdhi   (गधी)

Bevkoof   (बेवकूफ)

This was the list of cute and funny nicknames for friends and family members. I hope you like these nick names and please tell me in comment how did you like this and by what name do you call your friends and family members.

तो ये थे कुछ cute और funny नाम आपके दोस्तों परिवार वालो लिए जिनका प्रयोग आप अपने दोस्तों के लिए और भाई - बहनो के लिए कर सकते हैं। मैं आशा करता हू कि आपको ये पोस्ट अच्छी लगी होंगी , कृपया करके मुझे कमेंट में जरूर बताए कि आपको ये पोस्ट कैसी लगी और कमेंट में बताये कि आप अपने दोस्तों और घर वालों को किस नाम से बुलाते हैं। 

You will like also: Best and easy 9 ways to earn money online

Comments

Post a Comment

If you have any suggestions, please tell us.
Now you can also send me your post, if I like then I'll post that in my blog with your name. For more details please contact us.